Visit Sponsor

Written by: Awning

Welke voordelen heeft een intrekbare luifel voor een bedrijf?

Intrekbare luifels worden op muren geïnstalleerd om een overdekte verlenging te vormen die mensen beschermt tegen zon en regen. Als ze niet in gebruik zijn, worden ze verwijderd en in een opslagplaats bewaard. Ze worden ofwel handmatig ofwel automatisch bediend. Als gevolg hiervan investeren bedrijven in intrekbare luifels voor zaken om de naamsbekendheid te vergroten en de ruimte voor klanten te vergroten.

Hier zijn de belangrijkste redenen waarom de meeste bedrijven overwegen om intrekbare luifels te gebruiken.

Merkzichtbaarheid

Intrekbare luifels bieden een geweldige manier om een bedrijf op de markt te brengen door de kleuren te schilderen die passen bij het thema van het bedrijf, waardoor potentiële klanten zich kunnen identificeren met de persoonlijkheid van de intrekbare winkelluifels.

Bovendien zal het afdrukken van productafbeeldingen op luifels het onderscheiden van de rest van de concurrenten en klanten verleiden om dergelijke goederen te vragen. Een andere geweldige manier is door de sociale media-pagina’s van het bedrijf op de intrekbare luifels te schilderen. Het afbeelden van bijvoorbeeld Twitter-, Facebook- en LinkedIn-platforms op luifels en mensen vragen om te liken, delen of volgen, kan gemakkelijk van een afstand worden gezien door mensen en trekt zo hun aandacht, wat leads kan genereren.

Een bedrijf kan ook zijn marketing versterken door zijn unieke logo op de luifels te schilderen en zich te onderscheiden door de klanten te vertellen waar het zich bevindt. Bovendien zijn er bij het gebruik van intrekbare luifels voor zaken andere afbeeldingen die het handelsmerk van het bedrijf ondersteunen, zoals sloganwoorden, symbolen en emblemen die ook op luifels kunnen worden getekend om zo het bedrijf te promoten.

Weerbescherming

De bedrijven die intrekbare luifels voor zaken gebruiken, hebben een betere manier om de klantervaring te verbeteren en herhaaldelijk kopen aan te moedigen. Bij sneeuw, regen of op warme dagen installeren bedrijven bijvoorbeeld intrekbare luifels en voorkomen ze dat ze worden beïnvloed door barre weersomstandigheden. Dit verbetert hun humeur en motiveert hen om meer tijd in die wijk door te brengen terwijl ze boodschappen doen of vragen stellen over de producten. Een voorbeeld zijn hotels en restaurants met uitschuifbare luifels. Tijdens warme dagen komen mensen om schaduw te zoeken en ook om eten te kopen. Bovendien is het een geschikte manier om nieuwe klanten aan te trekken om het pand te bezoeken en wanneer ze iets kopen, zal dit de winst voor het bedrijf vergroten. Sommige bedrijven vinden het leuk om wat activiteiten op het terras van de luifels uit te voeren en de klanten een comfortabele ervaring te bieden door daar stoelen te plaatsen zodat ze kunnen zitten en genieten terwijl ze wachten op bediening.

Verbetering van de energie-efficiëntie

Over het algemeen bespaart het gebruik van intrekbare luifels voor zaken energiekosten.

Om te beginnen kan een bedrijf dat intrekbare luifels heeft geïnstalleerd de lichten overdag uitschakelen, maar in plaats daarvan natuurlijk zonlicht gebruiken.

Bovendien is het bij een luifelterras niet nodig om bepaalde apparaten, zoals airconditioners en thermostaat, in te schakelen. De ideale manier om het energieverbruik in een bedrijf te reguleren, is door al deze apparaten aan te sluiten op een centraal elektriciteitsnet, waar het gemakkelijk is om de apparaten die overdag niet nodig zijn uit te schakelen.

Volgens een onderzoek uitgevoerd door professionele luifelfabrikanten in Groot-Brittannië, besparen intrekbare luifels huiseigenaren ongeveer € 170 per jaar door de koelenergie met 46-49 procent per jaar te minimaliseren. De luifels verminderen de warmtebelasting door muren, ramen en deuren te beschermen tegen overmatig zonlicht dat ultraviolette stralen bevat. Het is de moeite waard om op te merken dat de meeste luifelstoffen geen vocht en warmte waarnemen.

Ook besparen de luifels geld door meubels te beschermen tegen verkleuring, waardoor hun levensduur wordt verlengd met minimale onderhoudskosten. Kortom, wanneer een bedrijf overweegt om intrekbare luifels voor zaken te gebruiken, krijgt het een goede manier om producten op de markt te brengen en klanten te helpen hun merk te herkennen.  Een winkelcentrum met intrekbare winkelluifels zal klanten kunnen beschermen tegen barre weersomstandigheden zoals sneeuw en hoge temperaturen. Ten slotte verbetert het installeren van intrekbare luifels in een bedrijf de klantervaring en verlaagt het de energiekosten.

(Visited 8 times, 1 visits today)
Last modified: 29 september 2021